Hlavní obsah
Článek

Už nějaký pátek se spekuluje o vztahu moderátorky Evy Decastelo (45) a fotografa Tomáše Třeštíka. Ani jeden z nich zatím nový vztah nepotvrdil, ale zároveň ani nepopřel. U příležitosti dnešních narozenin Evy Decastelo ale Třeštík zveřejnil fotku, na které ho moderátorka líbá.

Romantický snímek rozhodně nevypadá jen jako čistě přátelská záležitost. Samotná Decastelo sice snímek okomentovala srdíčkem, ale dál se k Třeštíkovi vyjadřovat nechtěla. „Stále platí, že se k soukromí nebudu vyjadřovat,“ řekla Super.cz.

Letošní rok byl pro Evu rokem změn. Po třinácti letech oznámila rozvod se scenáristou Reném Decastelem, s nímž má dvě děti, rapidně zhubla, a přes všechny těžkosti v osobním životě stále pracovala a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Tomášův příběh se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42) skončil v roce 2021, kdy v dubnu oznámili na svém profilu konec vztahu. „Jsme bohužel natolik rozdílní, že si další společnou partnerskou cestu životem v tuto chvíli prostě neumíme představit,“ napsal tehdy známý fotograf.

Třeštík a Decastelo už párkrát dali světu podnět ke spekulacím o společném vztahu. Třeba když nafotil Tomáš Evu úplně nahou, nebo když se moderátorka na letošní módní akci Mercedes-Benz Prague Fashion Week objevila několikrát po boku sestry Tomáše Třeštíka.

Líbili by se vám Eva Decastelo s Tomášem Třeštíkem jako pár?
Ano!
43,1 %
Ne, nehodí se k sobě
56,9 %
Celkem hlasovalo 25752 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám