Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tonya Graves (54) nedávno změnila účes a na první pohled je k nepoznání. Charismatická zpěvačka je totiž známá svým typickým krátkým účesem, i delší vlasy jí ale sluší.

Já jsem změnila vlasy, jak to lidi dělají každý den. Mám nový vlasy, ale jsou to už asi dva měsíce,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Tonya v těchto dnech vystupuje o sto šest. Po téměř dvouleté nucené pauze kvůli epidemii si užívá pódií, co to jde. Léto strávila převážně v Česku. „Třeba loni jsem cestovala za hranice, ale letos tady doma, v Čechách bylo moc hezky,“ říká.

Stále je ještě plná dojmů z toho, že se loni před Vánoci po dlouhých dvanácti letech vydala do rodné Ameriky a navštívila svoji rodinu. „Bylo to fajn, viděla jsem se s maminkou a se sourozenci po fakt dlouhé době, a dokonce jsem tam dělala i koncerty pro českou a polskou komunitu v Chicagu,“ doplnila Tonya Graves.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám