Hlavní obsah
Článek

O tomto okamžiku Linda Evangelista, která zůstala po nevydařené zkrášlující proceduře podle svých slov ‚trvale zdeformovaná‘, zřejmě ani nesnila. Po dlouhých patnácti letech se ikona modelingu 90. let vrátila na přehlídková mola a vypadala senzačně!

Sedmapadesátiletá kanadská legenda se po šesti letech ukrývání před veřejností stala hvězdou páteční přehlídky značky Fendi pořádané v tanečním sále Hammerstein na Manhattanu v rámci newyorského týdne módy.

Italský módní dům si tak nemohl vybrat lepší propagaci své debutové spolupráce s návrhářem Marcem Jacobsem. Přehlídka se totiž díky Lindě stala mediální senzací, když modelka za velkého aplausu všech v sále okouzlila v tyrkysovém modelu se stříbrnými rukavičkami a především pak s ikonickou kabelkou Baquette od Fendi, která oslavila 25 výročí.

Linda, jež v době největší slávy proslula svým výrokem, že za méně než deset tisíc dolarů ani nevstane z postele, před šesti lety podstoupila proceduru zmrazování tukových buněk. Bohužel se ale zrovna u ní projevila výjimečná reakce, která zapůsobila přesně opačně a ona následně začala rapidně přibírat. Modelka tak zůstala podle svých slov ‚brutálně znetvořená‘ a kliniku, kde proceduru podstoupila, žalovala.

Letos se po letech ukrývání rozhodla pro návrat do branže, a to nafocením obálky magazínu Vogue. A jak je vidět, nebrání se opět ani brázdit přehlídková mola!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám