Hlavní obsah
Článek

Ladislav Frej (82), kterého si všichni fanoušci české klasiky pamatují především jako legendárního doktora Sovu ze seriálu Nemocnice na kraji města, se nedávno rozpovídal nejen o odchodu z Divadla na Vinohradech, ale vyznal se také ze své slabosti pro krásné ženy, za což se své přítelkyni Gábině Mrkvicové pro jistotu rovnou omluvil.

Pusu na špacír si Frej pustil v rozhovoru s duem Těžkej Pokondr na rádiu Frekvence 1. „Gábinko, promiň, mně se strašně líbí ženský, já se k tomu klidně přiznám,“ prohlásil do éteru. „Blíží se jaro a teď začnou shazovat ty kožichy… Ony se tak jemně odhalují, až potom v létě budou chodit bez práskaček,“ zasnil se herec, o kterém je v poslední době slyšet hlavně kvůli špatným vztahům s novým ředitelem vinohradské scény Tomášem Töpferem, kvůli kterým herec ze svého domovského divadla odchází.

„Dohraju do konce sezóny a ještě mi zaplatí dovolenou, to je velice slušný… Rád bych někde hrál dál, ale jsem teď v takové situaci, že si nemůžu vybírat. V nejbližší době bych rád trošku vychladl a odpočinul si,“ plánuje si Frej, který se před časem nechal slyšet, že by rád například na Fidlovačku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám