Hlavní obsah
Článek

Zatímco se neustále řeší nové a nové aférky okolo romantického snímku To nic, drahá, z něhož byl Shia LaBeouf (37) podle režisérky Olivie Wilde (40) před časem odejit, on si momentálně užívá velice příjemné momenty s rodinkou. Tu vzal na dovolenou do italského Portofina, kde pobývá v hotelu Eight společně s partnerkou Miou Goth a jejich pětiměsíční dcerkou.

Šestatřicetiletý Shia, jenž má pověst poněkud problémového herce, odhalil své hojně potetované tělo. To Mia, která proslula pro změnu už jako devatenáctiletá svou odvážnou rolí v dramatu Nymfomanka, při jehož natáčení se pár poznal, naopak kérkám příliš neholduje. Pět měsíců po porodu holčičky Isabel má ale rozhodně zpět své křivky. Oba se ovšem přímo ukázkově o jejich blonďatý poklad starali, díky roztomilé Isabel tak herec z Transformers zřejmě zkrotl jako beránek...

Naposledy se v souvislosti s hercem řešil spor mezi ním a Olivií Wilde, která minulý měsíc tvrdila, že byl LaBeouf vyhozen z jejího filmu kvůli jeho výbušné povaze. Společně s herečkou Florence Pugh měli ztvárnit hlavní role, ale právě mezi oběma herci mělo panovat jakési ‚napětí‘.

Vyhazov od režisérky ale herec rázně popřel s tvrzením, že projekt opustil ze svého vlastního rozhodnutí. Jeho slova dokazovala i fakta, která předložil, ač už se jednalo o email, který poslal Olivii nebo o videozáznam, na němž jej Wilde prosí, aby u filmu zůstal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám