Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když někdejší ministr školství a financí a současný nakladatel Ivan Pilip dorazil na křest knihy jednoho ze svých autorů, přítomným hostům hned přišlo na mysl, co je to za krásné dámy, které ho doprovází. Na druhý pohled ale bylo všechno jasné. Kromě manželky Lucie a nejmladšího syna Štěpána mu dělaly společnost také jeho dvě překrásné dcery Tereza a Sylvie.

Pilip se svou rodinou dorazil na křest knihy Patrika Hartla Prvok Šampón Tečka a Karel. A všichni, kteří se úterní akce zúčastnili, museli uznat, že děti se bývalému politikovi opravdu povedly.

Na akci debutujícího spisovatele prózy, ale ostříleného autora divadelních her, se dostavilo mnoho známých tváří. Mezi nimi nechyběli Kryštof Hádek (42) a Eva Holubová (65), kteří se ujali role kmotrů, dále jejich kolegové z divadelní hry Soukromý skandál, jejímž autorem je právě Hartl, Maroš Kramár a Kristýna Fuitová Nováková nebo například Ivana Chýlková (60) a Tereza Brodská (55).

Reklama

Další články

Načítám