Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se minulý týden dostalo na povrch, že se Leonardo DiCaprio (49) v létě v tichosti rozešel po pěti letech s Camilou Morrone, byl spojován s ukrajinskou modelkou Marií Beregovou (22), která s ním strávila nějaký čas ve Francii na jeho jachtě. Teď se ovšem šušká, že měl herec projevit zájem o jinou modelku, a ne jen tak ledajakou!

Leovi se údajně zalíbila rovnou jedna z nejslavnějších, a to Gigi Hadid (28)! Ta by přitom nezapadala do jeho údajného limitu, který u jeho partnerek činí pětadvaceti let. Zatím totiž žádné jeho slečně nebylo víc, a když tuto hranici Camila v červnu překročila, následoval rozchod.

Podle středečních informací magazínu US Weekly měl mít nyní sedmačtyřicetiletý oscarový herec zálusk na randění s Gigi, ta je ale údajně vůči herci vlažná. „Leo se zaměřil na Gigi, ale ona neprojevila zájem. Jsou přátelé, ale ona s ním nechce mít nic víc,“ informoval zdroj. Již minulý týden přitom magazín InTouch referoval o tom, že se tohle léto Leo s Gigi několikrát setkali.

Gigi ale po rozchodu se zpěvákem známým mimo jiné ze skupiny One Direction Zaynem Malikem údajně o randění nestojí. Dvojice šla od sebe po jejich turbulentním pětiletém vztahu loni v říjnu, mají spolu dvouletou dcerku Khai.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám