Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová si rve vlasy, Vlaďka Něrgešová nechápavě kroutí hlavou a Iveta Bartošová (†48) aby se začala bát o pověst. Novou „moderátorkou“ VIP zpráv se podle našich zaručených informací od sedmnáctého března stane kontroverzní postavička českého showbyznysu Jiří Pomeje (†54). Kdo čekal, že na místo odcházející Báry Niničové, jež Primu opouští prý i kvůli strachu o život, postaví Prima další prsatici, ten má smůlu. A Pomeje už se těší, až si při uvádění reportáží bude pěkně rýpat do své exmanželky Ivety Bartošové.

„Připadá mi hodně vtipný, že budu moderovat pořad, který mě a Michala Davida nařkl z manipulování s hlasy v Českém slavíkovi,“ svěřil se Pomeje, který už bere místo ve VIP zprávách jako hotovou věc, přátelům.

Prima, která dosud mlžila, že hledá ženu, už neochotně účast Pomejeho v konkursu na VIP zprávy přiznává. „Ve chvíli, kdy Bára oznámila konec, se nám ozvalo velké množství atraktivních zájemkyň. Jméno pana Pomejeho je ale možnost, která se nám strašně líbí. Jde o věc, s kterou dál chceme pracovat. Vyzkoušíme ho i před kamerou. Je v nejužším výběru,“ potvrdil Super.cz šéf PR oddělení Primy Marek Winkler.

Pokud Pomeje, který má z pravidelného moderování vítr, uspěje, rozhodně prý nebude stejně sluníčkový jako Ivana Gottová. „Chci být lidový. Když bude reportáž o Ivetě, řeknu klidně: Podívejte se, jak se moje bývalá stará zase prdla,“ smál se v úterý večer nahlas ve společnosti kamarádů Pomeje.

Podle našich informací si Prima pohrává s myšlenkou, že by producentovi a herci slušela spíš než oblek kožená bunda. A sází hlavně na to, že rozbije tradiční model decentního moderování Gottové s Něrgešovou a zvýší sledovanost. To Prima bude potřebovat, zvlášť poté, co se objevila informace, že Nova chystá ve stejnou dobu konkurenční pořad s drby ze společnosti.

Reklama

Další články

Načítám