Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již 14. ročník své soutěže krásy Miss Czech Republic zahájila Taťána Makarenko (34) ve velkém stylu módní přehlídkou svých aktuálních královen, které Česko reprezentují na světových kláních, v modelech návrhářky Beaty Rajské (61).

Už v pátek začínají castingy na nový ročník, které potrvají do konce října a opět se na ně mohou přihlásit dívky od sedmnácti do pětadvaceti let, z nichž vzejde dvacet semifinalistek. Z těch se stejně jako loni po několikaměsíčních přípravách a výzvách, od prezentace v plavkách po mluvený projev, zvolí deset finalistek soutěže. "Tenhle model se mi osvědčil, dívky daleko lépe poznám, zjistím, jak se s nimi pracuje. Krása je u soutěže samozřejmost, ale finalistky musí mít i další kvality," míní Makarenko.

Ta výběr dívek rozšířila a přihlásit už se nemohou jenom svobodné slečny. "Limitující je už pouze věk. Přihlásit se mohou vdané ženy, mladé maminky, rozvedené i vdovy. Mohou být i hendikepované, důležité je, aby si troufly soutěž absolvovat. Řídíme se pravidly světových soutěží, které připouštějí i transgender osoby. Takže přihlášku může podat každý, kdo se cítí být ženou, a to i předtím, než podstoupí operaci na změnu pohlaví," překvapila, že se vlastně může přihlásit osoba, která se cítí být ženou, i když má ještě mužské pohlavní orgány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám