Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní se Zorka Hejdová (33) přemístí na Kanárské ostrovy. Přípravy na pracovní pobyt na ostrově Gran Canaria, kde bude moderovat druhou řadu reality show Love Island vrcholí. Jak se ostřílená moderátorka, kterou televizní diváci dobře znají i ze Snídaně s Novou, na novou pracovní příležitost připravuje?

„Moc se připravit nejde, reality show jsou organická věc, nevíme, co se bude dít ve vile a jací budou soutěžící, jak na sebe budou reagovat a veškeré scénáře se budou odehrávat na místě. Je to zatím bez přípravy, ale už se moc těším. Ještě potřebuji někoho, kdo mi zabalí těch šest kufrů,“ svěřila se moderátorka, která odlétá na Kanárské ostrovy s celou svou rodinou.

„Budeme tam dva měsíce a v půlce listopadu se vrátíme. Budeme tam s manželem i synem, za mě jiná varianta nebyla možná, bez syna bych neodletěla určitě a bez manžela také ne. Chci tam být se všemi,“ řekla nám Zorka Hejdová krátce před odletem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám