Hlavní obsah
Článek

Úmrtí zpěváka Pavla Nováka mladšího (†57), který byl v pondělí po třech dnech pátrání nalezen bez známek života na Pelhřimovsku, zasáhlo i fotbalového reprezentanta Filipa Nováka (32). Zpěvák byl totiž jeho tatínkem a velkým fotbalovým a hokejovým fanouškem.

Ještě v červenci zpíval na synově svatbě, která se konala na zámku Ratměřice. Novák se oženil s modelkou Kateřinou Provazníkovou, jež se před lety dostala do hledáčku médií díky Jaromíru Jágrovi, s nímž si před šesti lety udělala selfie přímo v posteli.

Velkou lásku ale našla až u fotbalisty tureckého Fenerbahce Istanbul, kterého po pětiletém vztahu pojala za svého muže. Filip Novák má pro krásné ženy slabost. Ještě před Provazníkovou randil několik let s misskou a modelkou Nikolou Buranskou (31). Pavel Novák ještě stihl synovu svatbu, rád také navštěvoval jeho zápasy. Ještě v srpnu se byl podívat na zápas kvalifikace Evropské ligy na Slovácku, kam zavítalo Novákovo Fenerbahce.

„Syn hrál za Fenerbahce, proto jsme tentokrát fandili hostům. Sice je mi to trošku proti srsti, takže nebylo nic bujarého,“ řekl Blesku pyšný otec. Filip tehdy pro rodinu a známé zajistil 40 vstupenek. Z dalších úspěchů svého syna se ale bohužel radovat nebude.

Filip Novák se v červenci oženil s Kateřinou Provazníkovou.

Novákovo úmrtí zasáhlo nejen syna Filipa a zbytek rodiny, ale i hokejový klub HC Zubr Přerov. Pavel Novák ml. pro klub složil hymnu, píseň jeho otce Pavla Nováka staršího (†64) Pihovatá dívka si zase oblíbili fanoušci.

„Pavlova tvorba provází i domácí utkání Zubrů, ikonická Pihovatá zněla MEO Arénou nesčetněkrát. Vyjadřujeme upřímnou soustrast celé rodině a přátelům, oficiální rozloučení s Pavlem Novákem proběhne na prvním domácím ligovém utkání 17. 9. 2022,“ napsali Zubři na sociálních sítích. Rozloučení s rodinou pak proběhne v Kostele svatého Vavřince v Přerově 12. 9. od 15 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám