Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka a Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) se opět objevila ve společnosti a byla k nepřehlédnutí. Přítelkyně hudebníka Petra Lexy na sebe vzala model z vintage obchodu, ve kterém vypadala úžasně. „Chodím do svého oblíbeného second handu a oni ty kousky vždy zmodernizují. Bývalo to asi pánské sako a oni to obnovili, takže to bývá na dlouhodobé používání a já to mám ráda ty pánské oversize věci,“ svěřila se Natálie Super.cz.

Zmíněné sako bylo zkrácené, a tak vynikla její dokonalá postava, kterou si Natálka udržuje svým životním stylem a také jógou. „Cvičím každý den, určitě takových deset minut denně, člověk pořád řídí, něco dělá, tak se musí protáhnout. Není to cvičení na 30 minut pokaždé, ale pár minut určitě jo.“

A naučila cvičit jógu i svého slavného přítele? „Tu přímo ne, ale cviky odtamtud vzatý ano, protože hodně sportů se inspiruje z jógy, takže když ho něco bolí, tak jsem ráda, že můžu poradit a hraju chytrou vždycky,“ dodala krásná Natálie, která se už nemůže dočkat, až se zas naplno rozcestuje po světě tak, jak byla zvyklá před covidovou pauzou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám