Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příznivci slavné modelky Cary Delevingne (31) se strachují o její zdraví. Obavy vyvolalo nové video, na němž je modelka rozcuchaná, špinavá, bez bot, velice nervózní a má problémy s koordinací svých pohybů. Kvůli jejímu nevyzpytatelnému chování údajně ani nevzlétlo soukromé letadlo.

Minulý týden se přitom objevily fotografie, na nichž je modelka zachycena neupravená, s tmavými kruhy pod očima a jakousi dýmkou v puse, zatímco seděla sama autě. Úterní fotografie a videozáznam byly ale ještě o poznání více znepokojivé.

Delevingne dorazila na letiště Van Nuys v Los Angeles společně se svou asistentkou a svým pejskem Alfiem, na sobě měla tepláky, tričko s Britney Spears a žluté ponožky bez bot. Podle dostupných zdrojů měla Cara navíc dvouhodinové zpoždění.

Následně nastoupila do soukromého tryskáče Puma, jehož majitelem je rapper Jay-Z, zatímco byla nakládána i její zavazadla. Modelka zůstala na palubě zhruba 45 minut, než vystoupila. Není však jasné, zda byla londýnská rodačka požádána, aby letadlo opustila, nebo ne.

Cara následně s kýmsi mluvila do telefonu, který jí během hovoru několikrát upadl. Nervózně u toho kouřila a přešlapovala. Celkově se chovala velmi nervózně, předkláněla se, sedala si na chodník a její pohyby byly trhavé a nekoordinované.

Člen modelčina týmu hovořil s personálem na letišti, ale nakonec byla z letadla odebrána její zavazadla a uložena zpět do SUV, s nímž na letiště dorazila. Následně byly vidět pouze její nohy v ponožkách, které vystrkovala z okýnka.

Zdroj Daily Mailu potvrdil, že modelka pobyla nějaký čas na festivalu Burning Man. Na akci prý nejedla a ani se nemyla. „Právě strávila několik dní v poušti, nejedla a byla rozcuchaná, protože ještě neměla čas se vydrhnout,“ odůvodnil.

Reklama

Další články

Načítám