Hlavní obsah
Článek

U Spellingů se nejspíš blýská na lepší rodinné vztahy. Nejen, že kdysi bouřlivé manželství Tori Spelling a Deana McDermotta se poslední dobou zdá být vyloženě idylické, ale herečka se očividně usmířila i se svou maminkou Candy, s níž se roky nebavila. Na společné procházce po pláži byla spatřena rodinka pohromadě i s dětmi.

Hvězda Beverly Hills 90210 se rozkmotřila s matkou kvůli dědictví po otci Aaronu Spellingovi, jenž zemřel v roce 2006. Ten stál nejen za zrodem zmiňovaného seriálového hitu z 90. let, ale rovněž za řadou dalších. Aaron Spelling například vlastnil nejdražší nemovitost v Los Angeles. Zatímco hodnota majetku Candy se odhaduje na 600 milionů dolarů, Tori údajně z dědictví po otci dostala jen 800 tisíc dolarů, které jí odkázal v závěti.

Matka s dcerou ale už očividně zakopaly válečnou sekeru, napravily nalomený vztah a po letech se spolu objevily na veřejnosti. V dobrém rozpoložení byl i Dean, který má s Tori celkem pět dětí, z nichž několik rovněž absolvovalo rodinnou procházku po pláži. Skupinku pak doplnili ještě jejich přátelé, makléř Josh Flagg (37) známý z pořadu Million Dollar Listing a jeho přítel Andrew Beyer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám