Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz jako první uveřejnil, krásná Barbora Niničová narychlo končí ve VIP zprávách. Oficiálně se chce více věnovat rodině a má jinou nabídku. Jak se ale zdá, hlavně se chce stáhnout kvůli obavě o život svůj, dítěte a partnera. Tomu totiž vyhrožují únosem a smrtí!

Přítelem Niničové je podnikatel ve stavebnictví Štěpán Kočí. Jak jako první uvedl Blesk.cz, svou obavu o život otevřeně vyjádřil v publicistickém pořadu Soukromá dramata. Minulý rok dostal lukrativní kšeft na výstavbu domu v centru Plzně za několik stamiliónů korun. Jenže z těch by svůj díl chtěli i mafiáni, kteří mu teď dýchají na krk, a tak má oprávněně strach o celou svou rodinu.

„Odstěhoval jsem se, nebydlím tam, kde jsem bydlel. Bydlím po hotelech. Je to skupina lidí, kteří se tímhletím živí. Připravili o majetky spoustu lidí, vypráví se o nich spousta historek, o násilnostech až po únosy,“ řekl Kočí. Podle Soukromých dramat jedním z těch, kdo mu vyhrožoval, byl Jan Kočka, což je vnuk známého provozovatele Matějské pouti a synovec zavražděného Václava Kočky.

Není divu, že se Bára o dceru Valentýnu i přítele bojí a raději přepustí na Primě místo nové moderátorce. V současnosti probíhají kamerové zkoušky, ale televize už má velké želízko v ohni. Proslýchá se, že půjde o tak kontroverzní osobnost, že to televizní zpravodajství ještě nezažilo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám