Hlavní obsah
Článek

Na pohřbu milované kolegyně a kamarádky Hany Zagorové (†75) ještě marně hledal slova. O týden později, v den jejích nedožitých 76. narozenin, se už Karel Vágner trochu rozmluvil a dokázal na zpěvačku i zavzpomínat.

„Jsem hrozně šťastný, že jsem s ní mohl dělat. My jsme s Hankou doopravdy byli kamarádi na život a na smrt. Občas jsme se měli víc rádi než kapelník a zpěvačka. Já si myslím, že vlastně nejhezčí kamarádství je láska bez sexu,“ uvedl pro CNN Prima NEWS.

Zagorovou by charakterizoval jednoduše slovem „laskavá“. „Byla jedním z nejlaskavějších lidí, jaké jsem v životě potkal. Byla tak hodná, nikomu neublížila. Byl to takovej Gott v sukni.“

S Mistrem měla podle něj Hana společné to, že byli čestní a nikoho nepodráželi, jako by měli kolegům ukázat, jak se v branži chovat.

Vágner byl nejen kapelníkem Zagorové, ale znali se dlouhých padesát let a pojilo je velké přátelství. „Vždycky když jsme byli někde v nějakém průšvihu, tak jsem říkal Písničko, hlavně se neposrat,“ odlehčil tíživou atmosféru na mši na Malé Straně, kde ho cestou z kostela manželka se synem museli podpírat.

Kromě Vágnera truchlí pro Hanu Zagorovou pochopitelně i fanoušci a další kolegové z branže, především ale také její manžel Štefan Margita.

„Neříct nic někdy znamená říct úplně všechno. Dnes bychom společně oslavili tvoje narozeniny. Miluju tě!“ vzkázal své zesnulé manželce do nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám