Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spokojit se s krátkým účesem? Vůbec ne, nyní můžete mít krásné, luxusně se lesknoucí dlouhé vlasy. Víte jak například dostává na kolena miliony fanoušků Lady Gaga? (Foto: Action Press)

Dlouhé vlasy = symbol ženskosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho žen touží po krásných, dlouhých vlasech, aby se tak staly ještě více atraktivnějšími vůči opačnému pohlaví. Ne každé ženě ovšem příroda dopřává tohoto symbolu ženskosti patřičně využít přirozenou cestou.

Je libo klasické prodloužení?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pouze ty nejprestižnější salony po celém světě spolupracují s metodou Hairdreams. Vlasové pramínky jsou k dispozici v široké škále standartních, ale i na objednávku upravených barev, textuře a délek. Ano, to je ta správná a nejrychlejší cesta k dlouhým vlasům. A co s melírem? Objednat lze také melírované, přesně podle vašeho výběru. Stejné to je s jejich tvarem nebo vlnitostí, aby dokonale splynuly s těmi vašimi. Jediný předpokladem jsou vlastní vlasy o délce alespoň 8 - 10 cm.

Nejnovějším trendem jsou neviditelné spoje, šetrnost a kvalita v jednom produktu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důvodem, proč si metoda Hairdreams získala celosvětovou vedoucí pozici v oboru prodlužování a zhušťování vlasů je to, že vsadila na prvotřídní kvalitu vlasů s minimálními spoji. Vysoce kvalitní, pravé, ručně tříděné vlasy se systémem neviditelných spojů, je právě to, co je patentovaným tajemstvím této značky. „Chodím sem pro vlásky a chodím sem ráda“ prozradila zpěvačka Lucie Bílá na slavnostním otevření nového salonu YES VIP. Každá žena či slečna dbá především na kvalitu a zároveň šetrnost vůči svým pravým vlasům. Díky tomuto důrazu je systém Hairdreams ohodnocen odbornou veřejností jako nejkvalitnější metoda prodlužování vlasů na trhu s pravými vlasy. Jako jediná si může dovolit poskytnout záruku na vlasové pramínky až na 18 měsíců!

Zhušťování řídkých vlasů - systém Volume+ a Microlines

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těmito systémy získáte dokonalý účes s minimem vlastních vlasů! Konečně přirozeně vypadající řešení pro ženy i muže, které trápí nedostatek vlasů nebo mají vlasy příliš řídké a jemné nebo lysinu na vršku hlavy. Systémy Volume+ a Microlines jsou přelomová řešení od Hairdreams! Jde o promyšlené systémy trvalého přichycení, které zachycují dokonalý a především přirozený vzhled vlasů, které tak rázem korunují vaší sebevědomou vizáž. Systémy Volume+ dokážou dodat na objemu a zahustit vlasy i na samotném vrchu či temeni hlavy.

Quickies aneb okouzlení a vzrušení v jednom okamžiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S novým produktem Hairdreams Quikkies můžete dosáhnout účesu snů velmi rychle a snadno. Výsledky jsou perfektní! Dech beroucí barevné efekty, prodloužená ofina, asymetrický účes a mnohem více v rekordně krátkém čase. To vše můžete mít během extrémně krátké doby. Z prodlužování vlasů dostanete co nejvíc díky extra jemným přechodům a neviditelným spojům. Máte jemné vlasy? Nevadí, i vy získáte okouzlující délku a přirozený objem. Možnosti jsou obrovské!

Celebrity sázejí na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se špičkovými produkty Hairdreams spolupracují i některé české celebrity. Salon YES VIP je pravidelně navštěvován řadou zvučných jmen které známe z televize, koncertů a obálek časopisů. Mezi mnohými zákaznicemi salonu YES VIP jsou Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Eva Decastelo, Kateřina Brožová, Marta Jandová, Agáta Hanychová, Jitka Válková, Eliška Bučková, Ewa Farna, Bára Niničová a mnoho dalších….

TIP: Soutěžte o 4 kupóny po 5 000 Kč na prodloužení vlasů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám