Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Petr Vágner (46) dorazil na premiéru nového velkofilmu Jan Žižka se svojí partnerkou Silvií Vlčkovou. Překvapivě se na premiéře objevila také jeho bývalá manželka Gabriela. A jeden druhému se snažili viditelně vyhýbat. Co on na to, že byla na premiéře i jeho bývalá žena? "Bez komentáře," řekl rázně Vágner.

Moderátor a herec si ve filmu zahrál, a i když je to malá role, je za to velice rád. Není divu. "Jsem rád, že hraju po boku takových hvězd, jaké tam jsou. Objevím se tam asi v pěti sekundách. Ale zase je to dobře odvedená práce, protože mladého Jana Žižku propíchnu. Ale zřejmě špatně, protože pak se tam vrátí a je ještě silnější," prozradil Vágner.

"Jsem rád, že jsem díky filmu začal jezdit na koni a pak jsem u toho zůstal. Moc mě to bavilo," dodal.

Jeho krásná přítelkyni Silvie ho uvidí hrát ve filmu vůbec poprvé. "Hlavně nesmí mrknout, aby mě neprošvihla," smál se Petr, kterého čeká pracovní podzim. Nově ho budeme slýchávat coby rozhlasového moderátora na Frekvenci 1.

Oběma to velice slušelo. Na outfitu si dali záležet. "Sladili jsme se hezky k sobě, snad je to v pořádku," dodala krásná realitní makléřka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám