Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olivia Wilde (40) byla ve žluté róbě Gucci na premiéře svého filmu To nic, drahá v Benátkách velice půvabná. Ve snímku hrála, ale především ho režírovala. Na červeném koberci se blýskla se všemi kolegy, fanoušci ale horlivě čekali především na to, až zapózuje se svým partnerem Harrym Stylesem (30), jenž v dramatu ztvárnil hlavní roli.

Dvojice na žádné akci jako oficiální pár zatím nevystoupila a ani tentokrát neudělala výjimku. Pózovali jen společně se všemi nebo jednotlivě. I tak ale stihli dát fanouškům, po čem toužili.

Těm totiž neuniklo, když si Harry s Olivií vyměnili zamilovaný pohled, který řekl víc než tisíc slov. Styles na svou partnerku v obdivu zíral o něco déle, ta, když pak jeho pohled zachytila, zjihla v tváři úplně stejně.

Hvězdný pár, který randí oficiálně od ledna 2021, ale začal si podle všeho už dříve, nepatří k těm, kteří by lásku prožívali veřejně. Zvláště proto, že už tak dost populární zpěvák o pozornost nemá nouzi.

„Je to těžké, když to, že jste mi blízcí, znamená, že budete nenáviděni určitou skupinou trollů na Twitteru. Vždycky jsem chtěl jenom zpívat. Ne aby moje sláva takhle ubližovala lidem v mém okolí,“ rozpovídal se nečekaně otevřeně nedávno pro magazín Rolling Stone o hejtech, které se na hlavu jeho partnerky sesypaly.

Ve společném rozhovoru se ale shodli na tom, že jim většina opravdových fanoušků přeje štěstí. Což ostatně potvrzují i reakce na jejich snímek z premiéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám