Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) a Meghan Markle (42) se během své návštěvy Spojeného království rozhodli přiblížit ‚obyčejným smrtelníkům‘ a zvolili k tomu cestu hromadnou dopravou. Z Manchesteru, kde se účastnili summitu One Young World, dorazili zpět do Londýna vlakem.

Kolemjdoucí na stanici London Euston nevěřili vlastním očím, když se před nimi vévoda s vévodkyní ze Sussexu zjevili. Meghan navíc měla a sobě stále stejný červený model, v němž pronášela během summitu před dvěma tisíci posluchači svůj projev.

Dvojice se po nádraží procházela ruku v ruce a usmívala se na všechny okolo. To ještě určitě ani jeden netušil, jak budou odborníci hodnotit Meghanin výstup během summitu, jelikož sama s ním byla očividně nadmíru spokojená.

Experti se však shodli, že se jednalo především o Meghaninu sebeprezentaci a místo řeči věnující se tématu rovnosti mezi oběma pohlavími směrem k mladým lidem mluvila převážně o ženách a o sobě. Během sedmiminutového proslovu na sebe totiž odkázala 54krát.

Pár v úterý zamířil na akci Invictus Games do Düsseldorfu, kde jej čekala například hodinová vyhlídková plavba po Rýnu na lodi Rhein Galaxie za 13 milionů liber (372 milionů korun). Ačkoli Meghan Markle a princ Harry cestují jako soukromé osoby, bezpečnostní opatření během jejich návštěvy Německa jsou podobná jako při příjezdu státníků. Na hrách Invictus Games se pro změnu očekává Harryho proslov, v roce 2014 totiž tyto hry založil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám