Hlavní obsah
Článek

Podzim je skvělý pro vylepšování zahrady. Do zimy je ještě daleko, ale většina práce kolem zeleně už je za vámi. Proto můžete svůj čas věnovat třeba pokládce nové dlažby, stavbě okrasné stěny či plotu. Navíc nastává doba oblíbených výprodejů.

V rámci Happy Days Liapor můžete v zářijovém výprodeji skladových zásob získat betonové dlažby a zahradní prvky LiaStone za bezkonkurenčí ceny! Pouze 16. a 30. září ve Vintířově.

Foto: Lias Vintířov
Betonová dlažba LiaStone

Široký sortiment pro vaši zahradu

Sortiment LiaStone zahrnuje více než 20 druhů betonových dlažeb, které jsou k dostání v nových, moderních barvách a colormixech. V nabídce najdete oblíbenou zámkovou klasiku, moderní velkoformátové skladebné dlažby i nové vodopropustné vegetační dlažby. Nechybí ani sortiment obrubníků a žlabů. Hledáte-li inspiraci pro svůj zahradní chodník nebo parkovací stání, pak neváhejte využít chytrý on-line plánovač na webu www.liastone.cz.

Foto: Lias Vintířov
Svahové tvárnice Astra

V nabídce najdete také různé svahové tvárnice z lehkého keramického betonu pro stavbu okrasných, protihlukových či opěrných stěn. Oceníte u nich nejen design, ale také nižší hmotnost, než je u podobných výrobků zvykem. Čím pevnější vazbu jednotlivých prvků zvolíte, tím lepší statické vlastnosti získáte. Díky šikovným prostupům je lze také zpevnit pomocí železobetonových výztuh. Proto je možné ze svahových tvárnic realizovat i stavby velmi vysokých volně stojících zdí. S oblibou se ale používají také na skalky a další okrasné zahradní prvky.

Foto: Lias Vintířov
Sestava z prvků Playstone

Za pozornost také stojí multifunkční prvek Playstone, z nějž hravě sestavíte okrasnou či opěrnou stěnu, zahradní stolek, lavičku, vysoký záhon, nebo bylinkovou zahrádku. S jedním prvkem můžete vybavit celou zahradu. Díky tvaru rovnoramenného lichoběžníku lze tvarovky skládat do různých sestav a vytvářet tak plochy s hladkým i členitým povrchem, s vegetačními výklenky i bez nich.

Inspirujte se fotkami a vzorovými skladbami na www.liastone.cz.

Foto: Lias Vintířov
Happy Day Liapor

Výprodej skladových zásob HAPPY DAY

Chcete-li získat betonové dlažby a prvky zahradní architektury LiaStone za bezkonkurenční ceny, přijeďte na HAPPY DAY 16. a 30. září do sídla Liapor ve Vintířově. Vybrané zboží si můžete rovnou odvézt, nebo vám ho dovezeme přímo na vaši zahradu a zajistíme jeho složení.

Více informací najdete na www.liastone.cz/akce.

Další články

Načítám