Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) je poslední měsíce v jednom kole. K televiznímu a filmovému natáčení si přibrala také divadlo a od půlky léta zkouší nový muzikál z hitů skupiny Olympic Okno mé lásky. My jsme ji potkali na jedné z kostýmových zkoušek, kde svou útlou figuru předvedla hned v několika modelech.

„Hraji matku, mám tady několik manželů, samozřejmě v alternaci, třeba Bořka Slezáčka, což je úžasné. V životě by mě nenapadlo, že spolu budeme pár. Hrajeme s Bořkem takový právnický, luxusní pár. Takže já si zkouším to, co vypadá nejvíc bohatě, protože to ve svém šatníku nemám,“ svěřila se smíchem herečka. Ve formě se Veronika udržuje pravidelným cvičením se svými sledujícími na sociální síti, a také tím, že se nepřejídá.

„Snažím se hodně nejíst, kdysi jsem dělala v Tele Tele jedinou reklamu na diety a ta se jmenuje Nežrat,“ řekla herečka a dodala. „Mám velikost XS a vážím stejně asi od svých třiceti let,“ prozradila Veronika, která vedle nového muzikálu také natáčí televizní seriál. „Budu mít premiéru filmu Spolu, což je o vztahu matky a syna a přehnané lásce a pro Primu pokračuji v seriálu Dobré zprávy, kde hraji matku Vladimíra Polívky, jsem tam hipísačka a malířka a je to velmi zábavné,“ dodala Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám