Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Taťána Makarenko (22), modelka, která po boku úspěšného hokejisty Zdeňka Bahenského nahradila jeho exmanželku Vlaďku Erbovou (42), se pustila do hodně kontroverzního tématu. „Z branže znám případy holek, které fetují, když už nic jiného nezabírá, aby byly hubené. Jedna kamarádka mi už na to umřela,“ vysvětluje, proč se nechala nafotit s „lajnou“. Ve fotogalerii najdete i další odvážně sexy snímky.

Ve skutečnosti ale místo kokainu, který se na naaranžované fotografii chystá nosem vstřebat do krve, použila Taťána hladkou mouku. „Celé to byl nápad fotografa. Sehnal místo, vymyslel záběry, a já jako dívka s ostrými lokty do toho šla. Vím, že by mě za fetující fotku mohl někdo odsoudit, ale bylo to myšleno jako upozornění pro začínající modelky, protože takové nebezpečí na ně v branži vážně může číhat. A když nebudou dost silné, mohly by podlehnout. Já naštěstí dopadla dobře, nikdy jsem neměla drogy potřebu brát, ale všechny takové štěstí neměly. Jedna kamarádka se mi před půl rokem oběsila. Přehnala to s drogami a psychicky to neunesla. I proto bych to nikdy nezkusila,“ otvírá svou třináctou komnatu Taťána.

Fotograf chtěl i za pomoci stylistky Olgy Soukupové ukázat na lesk a bídu slavných a bohatých párů. Na jedné fotce vypadá Taťána s modelem představujícím jejího partnera šťastně a spokojeně, druhá ale prozrazuje, že je s ním jen kvůli penězům. „Další ukazuje, že se mi někde toulal, já nevěděla, kde je, tak jsem se opila. Přítel na mě křičí a vzbudí naši dceru. I tohle se za zdmi domů navenek šťastných lidí stává,“ dodává čím dál úspěšnější modelka.

Reklama

Další články

Načítám