Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná dvaadvacetiletá modelka a influencerka Maria Beregová, o níž se mluví jako o možném novém objevu Leonarda DiCapria (49), byla koncem minulého týdne spatřena na nákupech v Londýně, kde už nějaký čas žije a studuje. Možná ne náhodou zavítala také do luxusního obchodu se spodním prádlem…

Dlouhonohá brunetka byla před měsícem spatřena na soukromé party oscarového herce, kterou pořádal na své lodi na jihu Francie. Tam údajně také s Leonardem, jenž se po pěti letech rozešel se svou přítelkyní Camilou Morrone, nějaký čas strávila. Jelikož k rozchodu došlo údajně krátce po 25. narozeninách Morrone, rozvířila se opět debata o tom, že Leo zkrátka s ženami nad tuto věkovou hranici nerandí.

Krátce poté, co Beregová dělala společnost herci, začala na svých sociálních sítích užívat své rodné příjmení. Maria byla totiž provdaná za vlivného monackého obchodníka s módou, s nímž se ale nedávno rovněž rozešla.

Maria si tak udělala radost a v obchodě se spodním prádlem po důkladném vybírání a focení několika souprav, nakonec pořídila. Následně se jí ještě zachtělo rozšířit i svou sbírku kabelek. Maria přitom vyrazila na nákupy velmi spoře oděná. K džínům si oblékla sportovní tenisky a pak už jen miniaturní top značky Chanel, který vypadal spíš jako vršek od bikin. Každopádně ale vypadala senzačně a není se čemu divit, že padla do oka i takovému znalci žen, jako je Leo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám