Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nedávno Libor Bouček (43) svým posluchačům sděloval příběh, jehož hlavním hrdinou byl alkohol, který stál za zrušením jedné svatby, neodpustil si poznámku, že jemu by se podobná věc jistě nestala. „Podle mě nemůže alkohol takhle ovlivnit úsudek. Chlap přece vždycky ví, co dělá. A musím říct, že nastávající manžel je v tomto případě úplný kopyto,“ řekl Libor.

A to neměl dělat. Do studia mu totiž zavolal jeden z posluchačů, který ho vyhecoval k tomu, aby si vyzkoušel, jaké to je, moderovat pod vlivem několika panáků. „Když si dáš pár panáků, tak většinou nevíš, která bije. A ona by to měla tak trochu chápat. Chtěl bych vidět, jak bys vypadal ty. Co by lezlo z tebe za věci,“ vzkázal mu posluchač Pavel.

A Libor si jeho slova vzal k srdci. „Jsou věci, které by člověk vyzkoušet měl,“ řekl si Bouček a rozhodl se, že páteční odpolední vysílání na Evropě 2 pojme jako pokus, zda postupná konzumace alkoholu, samozřejmě za přítomnosti lékaře, ovlivní jeho chování. „V žádném případě tady nebudeme lejt, mně jde o vědecký pokus, jak působí alkohol na člověka. A já se stanu tou pokusnou myší,“ smál se Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám