Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na filmový festival v italských Benátkách se sjíždějí hvězdy jak z Hollywoodu, tak pochopitelně i ty místní či z okolních zemí. Jedním z nejslavnějších herců, kteří si událost nenechali ujít, je určitě herec Vincent Cassel (55), který na červený koberec dorazil se svou nádhernou manželkou Tinou Kunakey (25).

Dvojice se objevila na páteční premiéře francouzského dramatu Athena, a zatímco Vincent zvolil béžový oblek, který ležérně doplnil o černé tričko s límečkem, jeho žena okouzlila v elegantní sexy lesklé róbě, jejíž materiál připomínal hadí kůži. Své divoké kudrny stáhla do uhlazeného drdolu a dala tak tentokrát ještě víc na odiv svou nádhernou tvář.

Modelka a občasná herečka si vzala Vincenta před čtyřmi lety, když jí bylo pouhých jednadvacet, a to spolu již dva roky chodili. V dubnu 2019 se jim narodila dcera Amazonie.

Častý představitel zločinců a padouchů Cassel je ženatý podruhé. Jeho první manželkou byla možná nejslavnější italská herečka posledních dekád a sexsymbol Monica Bellucci (59). S tou se Vincent seznámil v roce 1996 při natáčení snímku Byt. Vzali se o tři roky později v Monaku. Z jejich čtrnáct let dlouhého manželství vzešla dcera Deva (17) a Léonie (12).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám