Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tříapůlleté dceři Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) Vivienne se už zalíbily maminčiny kosmetické pomůcky a v jejich používání jí nejspíš nikdo nebrání. Jak jinak si vysvětlit, že o víkendu při odchodu z losangeleského kina, měla rty stejně rudé jako maminka Angelina. Herečka zašla do kina nejen s Vivienne, ale také s jejími sourozenci Shiloh a Knoxem.

Malá Vivienne tak možná jde ve stopách o dva roky starší Suri Cruise, dcery Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45). Suri je vyhlášenou parádnicí, která navzdory svému věku nejraději obouvá boty na podpatcích a s rudou rtěnkou už byla spatřena také. Vivienne, jež je spolu se svým dvojčetem Knoxem nejmladší ze všech šesti dětí nejznámější hollywoodské dvojice zvané Brangelina, je tak nejspíš pravým opakem své starší sestry Shiloh (5). Ta se naopak prý cítí být spíš chlapcem, jak server Super.cz rovněž informoval. Její sportovní oblečení a krátký sestřih tomu také napovídá.

Reklama

Další články

Načítám