Hlavní obsah
Článek

Netflix zveřejnil, kdo si zahraje náctiletého prince Williama (41) a jeho dnes již manželku vévodkyni Kate v šesté sérii Koruny. Jeden z nejúspěšnějších seriálů streamovací sítě pojednává o životech královny Alžběty II. (†96), a potažmo královské rodiny, od nástupu na trůn současné britské panovnice.

A zatímco doposud se řešily hlavně protagonistky zesnulé princezny Diany, připravovaná řada zachycuje období 90. let a přelomu tisíciletí, a tak se pozornost diváků upnula spíš na postavy Williama a jeho budoucí choti.

Na prvním slidu vlevo Ed McVey, na druhém Meg Bellamy, na třetím Rufus Kampa

Prince ztvární hned dva aktéři, a sice šestnáctiletý Rufus Kampa a jednadvacetiletý Ed McVey. Devatenáctiletá Meg Bellamy si pak zahraje Kate.

Fanoušci jsou dle komentářů na sociálních sítích z výběru tvůrců nadšení. „Perfektní shoda, opravdu skvělý výběr,“ chválí například. „Představitelka Kate jako by vévodkyni z oka vypadla,“ hodnotili také.

Všichni tři aktéři jsou v Hollywoodu nováčky. Zatímco chlapci mají zkušenosti z divadelních prken, pro Bellamy půjde o první roli vůbec. Má za sebou jen amatérské filmy nebo malé práce na divadle.

Ještě si nicméně počkáme, než se ve svých velkých rolích předvedou. V listopadu uvede Netflix teprve pátou sérii seriálu Koruna, jež se zaměřuje na začátek 90. let, kritické období pro královnu, kdy zkrachovala tři z manželství jejích potomků.

V roli Alžběty se objeví Imelda Staunton, jako princ Philip Jonathan Pryce, Dominic West ztvární prince Charlese a Dianu Elizabeth Debicki. Westův vlastní syn Senan West si pak střihne roli jedenáctiletého Williama.

Jak se vám líbí budoucí představitelé Kate a Williama?
Skvělá volba!
88,3 %
Nic moc.
11,7 %
Celkem hlasovalo 9283 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám