Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Sharlota (27) dorazila na Mercedes-Benz Prague Fashion Week a nešlo ji přehlédnout. Nejen díky jejímu extravagantnímu outfitu, ale také díky neuvěřitelné energii, kterou vnesla na módní přehlídku. Je vidět, že při fashion událostech je jako ryba ve vodě.

"Užívám si jako každý rok. Je to super. Tím, že jsem teď furt zavřená v divadle, tak jsem konečně mohla být zase trošku kreativní a já to miluju," prozradila Sharlota, která momentálně zkouší muzikál Okno mé lásky v Divadle Broadway.

Zpěvačka nás překvapila, že kromě vlasů si veškerý styling dělá sama! "Já jsem říkala, že mám doma takovou krabičku s oblečením, které vím, že si nikdy nikam nemůžu vzít a tu krabičku vždy otevřu dvakrát do roka, když je fashion week," směje se kráska a dodává, že jediné, s čím potřebuje pomoct, jsou vlasy. "Vlásky jediný ne, ty si nezvládnu umotat," přiznala Super.cz.

Sympatické rozhodně je, že dává oblečení druhou šanci a neutrácí horentní sumy za nové kousky. "Outfit mám sestavený ze sekáčů," říká skromně. Kráska nám rovnou i prozradila svoje životní motto a už je jasné, proč je jako uragán! "Já se snažím řídit heslem, abych žila život naplno!"

Reklama

Další články

Načítám