Hlavní obsah
Článek

Módní událost roku Mercedez-Benz Prague Fashion Week je oficiálně zahájen. První den přehlídek si nenechala ujít řada celebrit a úkol zněl jasně: zaujmout v módním prostředí. Své zbraně vytasila Sharlota (27), Iva Kubelková (46), ale i její dcera Natálie s Adamem Mišíkem (26).

Pražský týden módy si nenechá ujít řada celebrit a během úvodního dne dorazila na pražskou Štvanici řada celebrit. Zatímco Eva Decastelo (45) přišla v teniskách a upnutých šatech, které zvýraznily její štíhlou postavu, modelka a moderátorka Iva Kubelková připomínala sexy učitelku s nadupaným dekoltem a brýlemi s černými obroučkami.

Už je tradicí, že na módní akce si s sebou bere jako doprovod svoji dceru Natálii Jiráskovou s přítelem zpěvákem Adamem Mišíkem. I tentokrát dorazili společně a zdá se, že všechno klape jako hodinky. "Je fajn kluk, ani jeden nemáme problém s komunikací. S Natálkou jsou spokojení, je jim fajn, nemám důvod nic řešit," řekla Super.cz Kubelková.

Mezi dalšími celebritami nechyběla influencerka Nikol Moravcová s dcerou Violet, herec Lukáš Hejlík s rodinou nebo modelka Natálie Kotková. Prohlédněte si outfity celebrit, které zahájily týden módy v naší galerii.

Kdo má podle vás nejlepší outfit?
Iva Kubelková
62,1 %
Eva Decastelo
11,1 %
Eva Perkausová
10,5 %
Natálie Kotková
2,3 %
Sharlota
1,5 %
Nikol Moravcová
1,8 %
Karolína Holubová a Matěj Paprčiak
1,4 %
Natálie Jirásková a Adam Mišík
9,3 %
Celkem hlasovalo 39456 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám