Hlavní obsah
Článek

Je to už přes pět let, co prodělala plicní embolii a sama říkala, že utekla hrobníkovi z lopaty. Herečka Regina Rázlová (76) nedávno oslavila půlkulaté narozeniny a srší energií v životě i na jevišti. Jen představení muzikálu Noc na Karlštejně letos v létě odehrála téměř třicet.

Jako paní Ofka po jevišti běhá i v brnění, což by leckoho zmohlo. "Fyzická aktivita mi dělá dobře, ale to snad každému. Podívejte, zdravotní problémy má taky každý člověk, starý tím větší, protože je starý. Ale když si je budeme pořád připouštět, budou jen horší," vysvětlila svoji filozofii herečka.

A jak se Regině vůbec žije? "Jako důchodci, který má práci. To znamená, že dobře," usmívala se, že na rozdíl od svých vrstevníků nemá finanční starosti. Probírali jsme i to, jak se vedle hraní udržuje v kondici. "Jsem velký chodec, mám ráda chůzi, víc tomu nedám," krčila rameny herečka, která má roztočený také nový film, baví ji natáčení seriálu ZOO a v divadle se těší na novou roli ve hře Past na myši podle Agathy Christie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám