Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Václav Noid Bárta (43) se potřetí oženil. Jeho manželkou se stala půvabná tanečnice Eliška Grabcová, se kterou má hudebník dvě malé dcerky. Jen několik málo hodin poté, co si šťastný pár řekl své ANO, se také pochlubili prvními střípky z veselky.

Ta proběhla v malém resortu u rybníka, kde si pár řekl svatební slib přímo na vodě. Snímky z mola, kde obřad probíhal, se čerstvá paní Bártová pochlubila na sociální síti. Šaty s dlouhou vlečkou měla z dílny módní návrhářky Terezy Sabáčkové. „Kdysi jsem si přála šaty ve stylu mořské panny, ale už po prvním porodu jsem od toho kvůli bokům upustila. Teď se soustředím hlavně na to, aby šaty byly i pohodlné pro kojení,“ řekla nám Eliška.

Model s bohatou sukní pak doplnila kratším závojem. Vedle krásných svatebních šatů se Eliška pochlubila také snubními prstýnky z bílého zlata. Veselka probíhala v tradičním stylu. Během hostiny nesměl chybět vývar s knedlíčky, hovězí svíčková na smetaně a svatební dort.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám