Hlavní obsah
Článek

Hydromasáž v horké vodě je relaxací pro tělo i duši a oceníte ji obzvlášť v chladném počasí. Uvažujete o koupi vířivky, líbí se vám venkovní varianta, ale bojíte se, že bude nepraktická? Naopak, má mnoho výhod a rozhodně nemusí stát v zimě ladem.

Relaxujte ve vířivce po celý rok

Více

Komerční sdělení

Vybavujete si ten příjemný pocit uvolnění po návštěvě vířivky? Je dokázáno, že její pravidelná návštěva zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost a pomáhá bojovat proti psychosomatickým potížím. Navíc prohřeje a uvolní pohybový aparát, který je často namáhán zejména u sportovců a lidí s náročným povoláním. Venkovní vířivka dovede poskytnout příjemnou relaxaci na čerstvém vzduchu, zejména v zimě, kdy tělo není schopno dobře odolávat stresu a organismus je náchylnější k fyzickým i psychickým nemocem. Tak proč si tyto benefity nedopřát klidně každý den v pohodlí domova?

Jak vybrat tu pravou

Více

Komerční sdělení

Především při koupi venkovní vířivky byste neměli šetřit na kvalitě. Při výběru upřednostněte kvalitní akrylát, který odolává venkovním nízkým teplotám (některé modely až do -20°C) a přitom dokáže udržet požadovanou teplotu vody. Odolnější jsou trysky bez silikonu, vydrží Vám déle. Nezaměřujte se ani tak na počet trysek, jako na jejich rozmístění. Vybírejte si je tak, aby působily na určitá místa vašeho těla, která jsou nejvíce zatěžována. Luxusní vířivky standardně disponují chromosystémem určený pro terapii barvami. Některé typy mají zabudovaný i audiosystém, takže během relaxace můžete poslouchat Vaši oblíbenou hudbu. Jistě uvítáte automatickou filtraci, která zajistí vždy krásně čistou vodu ve vířivce. Z ovládání nemusíte mít strach, je intuitivní, takže Vám nebude připadat složité. Volte prodejce, kteří nabízejí vyzkoušení vířivky předem, abyste si na vlastní kůži zažili, jak vám daná vířivka vyhovuje.

Nejoblíbenější vířivky jsou IQ SPA

Více

Komerční sdělení

Nejprodávanější jsou malé vířivky pro 3 osoby, IQ SPA nabízí menších typů vířivek celou řadu. Vířivky IQ SPA jsou zárukou kvality a nejlepší ceny. Výkonná čerpadla GECKO zajistí dokonalou masáž. Zvýšená izolace vířivek IQ SPA zase ušetří energii na vytápění, proto se tyto vířivky hodí i do venkovních vysokohorských oblastí. Osvětlení vody led diodami či venkovního opláštění už je jen nezbytnou součástí výbavy, která dotváří atmosféru po západu slunce.

Kde můžete vybírat

Více

Komerční sdělení

K vyzkoušení vířivek můžete navštívit největší showroom v České republice, který se nachází v Plzni na rozloze 550 m2 a prezentuje až 150 kusů vířivek různých barev a typů. Máte možnost si detailně prohlédnout různé typy, využít bezplatného odborného poradenství a vyzkoušet si, jaká vířivka vyhovuje právě vašim potřebám. Všechny vířivky si můžete prohlédnout s detailní specifikací na eshopu www.virivkylevne.cz. Neodkládejte své sny na potom, splňte si je nyní!

Další články

Načítám