Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne, Jana Švandová (64) nezměnila styl oblékání a i nadále zůstává charizmatickou elegantní dámou, která ví, co to je mít vkus. To na sebe jen ve hře Blbec k večeři navlékla neuvěřitelný outfit, který se skládal nejen ze síťovaných punčoch a chlupatého boa, ale také ze šatiček s třásněmi či černé květiny ve vlasech. Třešničkou na dortu pak byl vyčesaný culík a opravdu velmi výrazná rtěnka.

Švandová ale není jediná, která na prknech Divadla Bez zábradlí oslavila již šestistou reprízu a v kuse exceluje. Na jevišti jí sekundují například manželé Václav Vydra a Jana Boušková, Zdeněk Žák, Rudolf Hrušínský nebo Josef Carda.

Pro posledně jmenovaného herce byl „Blbec“ dokonce první pražskou rolí. „Tehdy ještě Josef Carda nebyl tak populární a diváci jej neznali, takže se chodili ptát, kdože je ten Blbec,“ směje se Hana Heřmánková (61), která spolu s manželem Karlem (64) Divadlo Bez zábradlí provozuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám