Hlavní obsah
Článek

Už jsou to téměř tři dekády, co Kate Moss (50) poprvé zazářila v prestižním kalendáři Pirelli, od té doby se v něm objevila ještě několikrát. Pro její devatenáctiletou dceru Lilu Moss se debutovým stane rok 2023. Kolikrát se jí podaří stanout na tomto pomyslném vrcholu mezi kalendáři, je však ve hvězdách…

Zajímavostí přitom je, že Kate Moss byla při svém debutovém focení pro Pirelli úplně stejně stará, jako je nyní Lila. Tehdy ještě nemusely jít svršky dolů, zvěčněna byla v titěrných černých bikinách. Ale od té doby zdobila tento kalendář ještě několikrát, a to i bez plavek.

Lilu fotografka Emma Summerton zachytila v romantických bílých šatech v kulisách rozkvetlé louky s motýly a dramatického nebe.

Něžná blondýnka je poslední dobou na roztrhání, módní domy se o ni perou a ona zažívá snovou kariéru navzdory skutečnosti, že trpí cukrovkou. Neustále tak musí nosit na rameni monitorovací zařízení a na stehně inzulinovou pumpu.

Obojí je běžně vidět i při přehlídkách, které chodí pro ty nejslavnější značky a Lila o všem otevřeně hovoří i s fanoušky na Instagramu, ve videích i v rozhovorech, čímž šíří povědomí o této nemoci i mezi mladými lidmi, kteří mají někdy dojem, že se jich tato nemoc ještě dlouho nemůže týkat…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám