Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) sice poslední týdny tráví na jevišti, a to zkoušením nového muzikálu z hitů skupiny Olympic Okno mé lásky, ve svém kalendáři si ale vyšetřil čas na dovolenou s rodinou. U syna Karla Vágnera ale pobyt v zahraničí v luxusním resortu nečekejte.

S manželkou Marlene a dcerami Amélií a Jasmínkou vyrazil na dobrodružnou cestu. „Intenzivně zkoušíme, odbyl jsem si to na první půlce představení, takže si teď dopřeji dovolenou. Jedeme do Norska. Já, žena a dvě děti a jedeme v dodávce. Budeme v ní jíst, spát a vařit,“ svěřil se Super.cz Josef Vágner, který si dodávku předělal na obytné auto svépomocí.

„Jedeme na dvanáct dní a pak se zase vracím do pracovního procesu. Hrozně moc se na to těším, plním si tím jeden z životních snů,“ prozradil zpěvák, který se v nové muzikálové roli objeví coby záporák. „Dostal jsem roli, která je absolutní protipól. Hraji totiž záporáka, když tam je někdo zlý a ošklivý, tak to budu já,“ řekl nám zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám