Hlavní obsah
Článek

Přestože bude příští rok Braňo Polák (39) slavit kulatiny, může se stále chlubit sexy postavou. Možná i proto se nechal bývalý člen dnes už zaniklé chlapecké kapely A-TAK zlákat k nafocení odvážných fotografií se svou baculatou kolegyní Barborou Rajnišovou z Hudebního divadla Karlín. Ta se ho dokonce snažila v rámci hry na prostituta a klientku před objektivem fotografa Martina Koubka uplatit.

Nicméně zkušenosti zde nabyté se mu určitě budou hodit. Na jaře totiž opět hodlá odhodit veškerý stud a fotit kolekci spodního prádla. Nahota Braňovi evidentně nedělá problém, nicméně v případě dalšího focení svatební kampaně pro návrháře Mirka Bártu je naopak oblečení podmínkou.

Svou původní hereckou kariéru však na hřebík pověsit nehodlá. Nedávno kývl na spolupráci v připravovaném dětském muzikálu s názvem Kapka medu pro Verunku, který se na podzim plánuje v divadle Hybernia.

„Měl bych pomáhat i s organizací muzikálu a taky bych si tam měl zahrát skřítka, což mě velmi těší, protože v muzikálové pohádce jsem ještě nikdy nehrál," říká.

Nám se podařilo zjistit, že v září by měl Braňo také začít natáčet nový film „Všechno “ s režisérem Tomášem Váňou. Účast ve filmu nejdříve Polák nechtěl z pověrčivosti přiznat, aby nic nezakřiknul, nakonec ale přiznal barvu. Na roli dokonalého grázla, gamblera a otce dvou dětí, který pije a mlátí svoji manželku, se prý Polák velmi těší. Nadšení z role je možná tak velké proto, že je herec v soukromí úplným opakem a ženu by ani květinou neuhodil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám