Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Značka Elixa pravidelně pořádá marketingové akce, které jsou situovány v hlavních centrech módy s moderní architekturou a okouzlující přírodou. Nedílnou součástí letošní kampaně se stala luxusní jachta, která dodala fotografiím zcela nový rozměr. Elixa pod vlastní vlajkou vyplula na moře!

Šperky a hodinky Elixa, které zbožňují ženy po celém světě, najdete v klenotnictví APART. Nabízené produkty mají zcela osobitý charakter a jedinečný design, který se inspiroval nejžhavějšími módními trendy.

Snímky na první pohled zaujmou propracovanými záběry a výjimečnou perspektivou – z terasy malebné vily můžete obdivovat pohled na moře a z paluby jachty se kochat krásou vzdálených měst. Elixa nám umožňuje pocítit svobodu, kterou tyto nádherné scenérie přináší. Vzory šperků skvěle ladí s přirozeností přímořské krajiny a dynamikou moderní architektury.

Foto: APART.cz
Elixa nám umožňuje pocítit svobodu

Nová kampaň značky Elixa dokonale zachycuje smyslnost, sebevědomí a krásu žen, které se nebojí být po všech stránkách odvážné, včetně zvolených doplňků, a přitom si zachovávají svůj osobitý vkus. Nejprodávanější šperky a hodinky představila ambasadorka značky Monika JAC Jagaciak. Právě ona se postavila před objektiv fotografa Wojciecha Rudzkiho.

Bez ohledu na styl – elegantní, ležérní, nebo plážový – se šperky a hodinkami Elixa nikdy nešlápnete vedle. Spojení glamour módy, nejnovějších trendů a nevšedních vzorů Vám dodá výjimečný charakter.

Foto: APART.cz
Nejprodávanější šperky a hodinky představila ambasadorka značky Monika JAC Jagaciak

Nejoblíbenějšími doplňky této sezóny jsou velké řetízky s výraznými detaily. V kampani mají takové šperky podobu náušnic, náhrdelníků i náramků. Pozornost přitahují především řetízky s perlami nebo želvovinou a pryskyřicí, které nabízejí jedinečný kontrast. V módě jsou také náhrdelníky a náramky různých délek či stylů a kaskádovité uspořádání šperků. Stačí zapojit fantazii a vzory libovolně kombinovat, nebo si sestavit vlastní soupravu šperků.

Foto: APART.cz
Nejoblíbenějšími doplňky této sezóny jsou velké řetízky s výraznými detaily

Nesmí chybět ani extravagantní prsteny s geometrickými tvary, které neuniknou ničí pozornosti. Důležitým prvkem celého stylingu jsou hodinky Elixa z kolekce Finesse nebo Beauty, které svými barvami a designem harmonicky ladí se šperky. Díky těmto doplňkům bude každá žena vypadat nadčasově, moderně a zcela se odliší od ostatních.

Foto: APART.cz
Každá žena bude vypadat nadčasově, moderně a zcela se odliší od ostatních

Další články

Načítám