Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelými třemi měsíci, když Agáta Hanychová (38) a mediální magnát Jaromír Soukup (55) veřejně prohlásili, že tvoří pár, modelka řekla ve svém vysílání na Instagramu, že rozhodně neplánuje nikde moderovat, že teď nemusí pracovat. Teď má pořad Agáta Jaromíra Soukupa, který poběží třikrát v týdnu.

To nevím, proč jsem to řekla. To bylo asi úplně mimo. Já jsem nechtěla žádný pořad, nechtěla jsem moderovat, protože to neumím,“ vysvětlila Super.cz Agáta své dřívější tvrzení.

Jak nám ale modelka a influencerka prozradila, koncept nového pořadu jí připomíná spíš to, co ráda a pravidelně na internetu dělá. „Tohle není moderování, tohle je vlastně taková reality show a vlastně náš život, který je takhle před kamerami. Takže jakoby živé vysílání na mém profilu.“

Hanychová a Soukup jsou bezesporu jedním z nejsledovanějších párů, a i když má Agáta pozornost ráda, převeliký zájem médií a lidí ji začíná vyčerpávat. „Já, která toho vydržím hodně, tak je pravda, že mě to už začíná štvát, protože mám syna po operaci, a furt, každý den je nějaký článek o mně. Tak je pravda, že už je toho na mě moc,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám