Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce Míše Noskové (41) se přihodilo velmi kuriózní zranění. Během intenzivního čtyřdenního natáčení nové desky v Německu si namohla čelist a nyní nemůže otevřít ústa.

„Lékaři mi řekli, že jsem si namohla sval. V puse se mi stalo něco podobného, jako když si člověk zvrtne kotník," vysvětluje Míša, která má lékaři naordinovaný klid. „Pokud se to prý nezlepší, tak mi budou do kloubu píchat injekce," říká.

Vzhledem k tomu, že zpěvačka zvládne ústa otevřít jen na několik centimetrů, musela radikálně změnit jídelníček. „Vlastně si teď vařím dětské kašičky, kterými jsem ještě před nedávnem krmila naši dceru Elišku," říká.

Nosková se nechala slyšet, že jí zdravotní problém brání i v plnění partnerských povinností. Však vy už tušíte, jakou činnost máme na mysli. „Doktor mně doporučil, abych před zpíváním svaly rozcvičovala. Napadlo mě, že bychom po mém uzdravení mohli tuto činnost praktikovat před každým koncertem," vtipkovala zpěvačka na tiskové konferenci, kde byl vyhlášen nový ročník ankety o Nej sestřičku roku.

Pořadatel akce David Novotný se modlí ke všem svatým, aby se Nosková do 13. října uzdravila a mohla vystoupit v Náchodě na dalším ročníku této sympatické soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám