Hlavní obsah
Článek

Každoroční galavečer Dívka roku odkrývá mnoho mladých talentovaných slečen. Letošní ročník patřil Nikole, která byla divokou kartou moderátorů a výhra ji dohnala k slzám. Byl to emocemi nabitý večer, díky kterému se vybralo přes 80 tisíc korun pro nadační fond dětské onkologie Krtek.

Dívkou roku 2022 se stala Nikola Fojtíková (13), která je talentovaná v mnoha směrech. Se slzami v očích se nám svěřila, jak si finále užila, ale i to, že jí bude zbytek finalistek neuvěřitelně chybět.

"Vůbec jsem to nečekala a jsem za to hrozně ráda. Všem děkuju. Finále i soustředění jsem si užila moc. Brečíme všechny od rána, protože se nám bude stýskat," řekla Super.cz.

Nikola Dívkou roku rozhodně nekončí a její ambice jsou vysoké. "Je to můj sen už odmalička chodit po soutěžích Miss a dělat modeling, tak jsem si řekla, že bych se mohla přihlásit a začít," říká.

Rodačka z Valašských Klobouk vyhrála i díky své osobnosti a talentu v mnoha disciplínách. "Ráda jezdím závodně na koních, dělám krasobruslení a velmi ráda tancuji," vyjmenovala část ze svých oblíbených aktivit.

Zajímalo nás, co mladá vítězka považuje za nejhorší lidskou vlastnost, a která je ta její? "Nesnáším lidi, kteří lžou a přetvařují se a moje špatná vlastnost? Jsem hodně naivní," říká se smíchem vítězka.

Reklama

Další články

Načítám