Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomyslných patnáct minut slávy si v soutěži Hlas Česko Slovenska prožila i soutěžící Hana Balcarová (28). Ta pobavila čtveřici koučů mnohem víc svou otevřeností a bezprostředností než pěveckým výkonem. Poté, co odprezentovala svou skladbu Bubbly, si ji totiž žádný z porotců nevybral s odůvodněním, že jejímu projevu chyběly emoce.

Tento argument prostořeká Balcarová okomentovala slovy: „Já nejsem momentálně zamilovaná." Jakoby v tu chvíli úplně zapomněla na partnera, který ji do televizního studia doprovodil a o několik metrů stranou jí oddaně držel palce. „Jakože mám ho ráda, ale už jsme spolu tři roky," přisadila zpěvačka.

Z výrazu zavrženého muže bylo vidět, že mu slova jeho partnerky zabodávají šípy do srdce. Nepříjemnou situaci se snažila rozplést moderátorka Tina, ale nezdařilo se.

„Zaskočilo tě, co řekla?", ptala se Hančina přítele. „Že není zamilovaná? Ne, to my víme," reagoval s hranou hrdostí mladík, ale evidentně bylo vidět, že ho vzniklá situace drtí.

V závěru svého televizního vystoupení si Balcarová nejspíš začala pomalu uvědomovat, že svého přítele ztrapnila před celým národem a snažila se napravit, co natropila. „Máme se rádi, budeme se k sobě stěhovat. Tak možná v nové posteli se znovu zamiluju," uzavřela s nadhledem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám