Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská modelka a herečka Mariacarla Boscono se toho nebála. Na zahájení filmového festivalu v Benátkách dorazila v černé róbě, která byla ale úplně průsvitná. Pod ni si sice vzala kalhotky, ale podprsenku už nikoliv. Oslňovala tak hlavně svým poprsím.

Na premiéře filmu Bílý šum tak byla jednoznačně nepřehlédnutelná. A povedenému výraznému líčení ani nikdo nevěnoval pozornost.

Jednačtyřicetiletá Mariacarla se stala hvězdou na přelomu tisíciletí, kdy nechyběla na největších přehlídkách v módních metropolích Paříži, Miláně či New Yorku. Tehdy patřila mezi 30 nejvyhledávanějších modelek světa a v roce 2005 ji Forbes dokonce zařadil mezi 15 nejvýdělečnějších.

O rok později se pak představila na prknech, která znamenají svět. Na divadle účinkovala hlavně v shakespearovských hrách, ale modeling zůstal jejím hlavním zaměstnáním.

V roce 2012 se jí narodila dcera Marialucas, kterou vychovává sama. V letech 2019-2020 byla romanticky spojována s o 13 let mladším italským rapperem Ghalim.

Související témata:
Benátský filmový festival

Reklama

Další články

Načítám