Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy Karel Gott (†80) pravidelně obšťastňoval své fanynky u televizních obrazovek při hudebních večerech ze Slaného, jsou ty tam. Nyní ovšem mohou všichni Karlovi příznivci zase jásat. Mistr se totiž už brzy představí v novém zábavném čtvrtletníku České televize s prozaickým názvem Kávu ti osladím.

Pilotní díl hodinového zábavného pořadu, jehož bude Gott hlavní hvězdou a moderátorem, bude odvysílán už 29. června. Karel se tak v roli moderátora stane přímou konkurencí své ženě, která moderuje VIP zprávy pro Primu. Za hodinovou relaci by měl zpěvák inkasovat velmi příjemných sedmdesát tisíc korun.

„Natáčet začínáme už v květnu,“ potvrdil informaci Blesku Radan Dolejš, který bude společně s Karlem Šípem psát k pořadu scénář. O hudební dramaturgii se bude starat Gottův tajemník Jan Adam. Zvát do pořadu si bude Gott převážně mladší kolegy. V pořadu si zazpívá nejen Karel Gott, ale také jeho hosté. Těch bude podle Dolejše v každém díle čtyři až pět a vždy půjde o mladší kolegy nebo o zpěváka, se kterým Gott dlouho nevystupoval. A dojde prý i na nečekané duety a velká překvapení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám