Hlavní obsah
Článek

Herečku Beátu Kaňokovou (33) znají televizní diváci jako češtinářku ze seriálu Pan profesor. O půvabnou brunetku a seriálovou přítelkyni hlavního hrdiny v podání Vojty Dyka (38) nepřijdou televizní diváci ani v druhé sérii, která míří na obrazovky.

„Natáčení bylo krásné, byl tam stejný tým lidí a bylo to jako vracet se na tábor,“ svěřila se Super.cz herečka na tiskové konferenci nové řady seriálu. Tam dorazila v outfitu v přírodních barvách. Mini kraťásky, ve kterých předvedla své dokonalé nohy, doplnila vestičkou a světlým sakem a nutno říct, že by nikdo nehádal, že už je herečka maminkou tříleté dcerky Judity.

„Teď bude nastupovat do školky. Je už docela zvyklá, že s ní není maminka pořád, protože má hodně práce. Ale tohle bude určitě jiné, protože bude chodit do nějaké instituce a bude se o ni starat někdo jiný,“ svěřila se herečka, která si naplno užila celé léto. „Měla jsem nepracovní léto, mohla jsem se věnovat dceři, mohla jsem cestovat, odpočívat,“ dodala hvězda seriálu Pan profesor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám