Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se obvykle objevuje na společenských akcích s manželem Danielem Volopichem, s dětmi, nebo se sestrou Alexandrou a její rodinou. Vidět její rodiče je vzácnost. Obzvlášť otec, matematik Ondrej, si na prostředí, v němž se Andrea pohybuje, nepotrpí.

Maminka, právnička Ester, občas udělá výjimku. S dcerou se objevila na druhé premiéře muzikálu Bídníci v pražské GoJa Music Hall. "Maminka má z celé naší rodiny muzikály nejraději, Bídníky obzvlášť, takže volba, s kým půjdu, byla jasná," řekla Super.cz půvabná Andrea.

Zkoumali jsme, zda Andrea zdědila svoji krásu právě po mamince. Té je ale podobná spíš Andreina o pět let starší sestra Alexandra. I když se samozřejmě i u Andrey podobné rysy najdou. Všichni ale tvrdí, že je modelka spíš po tátovi. "Krásné nohy má určitě po mně," pochlubil se Ondrej Vereš v jednom z mála rozhovorů, které kdy poskytl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám