Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdovec Štefan Margita (67) prožívá nejtěžší dny ve svém životě. V úterý se s rodinou a nejbližšími přáteli rozloučil s milovanou ženou Hankou Zagorovou (†75), a to při zádušní mši v kostele na Malé Straně v Praze. Na středu pak zorganizoval veřejné rozloučení pro zpěvaččiny fanoušky v Divadle Kalich. Známý operní pěvec dosud nenacházel síly o odchodu své ženy promluvit.

Skrze sociální sítě nyní poslal fanouškům dojemný vzkaz. „Drazí přátelé, ani netušíte, jak mi v těchto těžkých dnech pomáháte. Moc vám děkuji za nádherná slova a projevy soustrasti. Jak za sebe, tak i za moji milovanou Hanku,“ uvedl zarmoucený Štefan Margita, jehož velké díky patří lékařům, kteří se o populární zpěvačku starali do posledních chvil.

„Když dovolíte, rád bych touto cestou poděkoval panu řediteli prof. MUDr. Petru Cetkovskému, Ph.D., MBA z nemocnice ÚHKT, panu prof. MUDr. Jaroslavu Čermákovi, CSc. a v neposlední řadě všem zdravotním sestřičkám, které se do poslední chvíle úžasně postaraly o moji ženu. Budu moc rád, když vám jako projev mé vděčnosti někdy v budoucnu zazpívám. Klaním se před vámi,“ napsal Margita, který byl s Hanou Zagorovou v nemocnici do poslední chvíle. Odešla v pátek 26. srpna dopoledne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám