Hlavní obsah
Článek

Poslední dva měsíce se chodbami Divadla Kalich pravidelně linou písně Hany Zagorové. (†75) Zkouška nového muzikálu Biograf láska, který je tvořen právě z hitů všemi milované zpěvačky, probíhala i v momentě, kdy se široká veřejnost dozvěděla o jejím skonu.

Během veřejné piety, která ve středu po celý den v Kalichu probíhala, o šokujícím momentu promluvil také zpěvák Milan Peroutka (33). „Byli jsme uprostřed zkoušky, když mi přišla smska s touhle informací. Nemohl jsem tomu uvěřit, a především v té chvíli ještě nebylo na internetu nic k dohledání. Zároveň jsem si uvědomoval, že jsem byl jediný v sále, kdo tuhle informaci má a přemýšlel jsem, co mám dělat,“ svěřil se Milan.

„Šel jsem to pošeptat panu režisérovi, který vylítnul a následně zastavil zkoušku. Bylo to zvláštní vědět tohle a koukat, jak kolegové zpívají její písničky, aniž by cokoli tušili,“ popsal Peroutka, který se s Hanou Zagorovou osobně nesetkal, těšil se, že k prvnímu podání ruky dojde právě na premiéře muzikálu.

„Poslední dva měsíce při zkoušení muzikálu trávím tak, že poslouchám Hančinu tvorbu. Jsou to nádherné písničky a nejkrásnější je to, že tady ty písničky pořád zůstanou. Nikdy jsme se nepotkali a nepodali jsme si ruku. Na tiskové konferenci jsem říkal, že doufám, že nám to vyjde i reálně, ale to už se nestane,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám