Hlavní obsah
Článek

Kdybychom nevěděli, že je v 6. měsíci těhotenství, na první pohled bychom na Evě Perkausové (29) druhý trimestr nepoznali. Na slavnostní večer ve Španělském sále Pražského hradu zvolila róbu, která její bříško umně skrývala. "Byl to záměr, snažila jsem se najít nějaké decentnější, tmavší a elegantní šaty," vysvětlila Eva.

Ta měla na vyhlášení světových vítězů modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look zřejmě nejdražší šperky večera. Komplet dvou prstenů, náramků a náušnic od klenotníka Alojze Ryšavého, který tvoří pro značku ALO Diamonds, vyjde na 3,2 milionu korun. "Dnešní róbu mi šperky doplnily a udělaly ji honosnou. Mám je ale pouze zapůjčené, tak mě musí manžel hlídat," smála se moderátorka.

Jak dlouho Evu budeme vídat na obrazovkách, zatím netuší ani ona sama. "Zatím si nemusím ani posouvat židli, aby se mi vešlo bříško. Cítím se stejně dobře jako před těhotenstvím, nic mě neomezuje ani netrápí. Chci být na obrazovkách pro diváky co nejdéle, věřím, že to ještě nějakou dobu bude," uzavřela Perkausová, která zatím přibrala jen šest kilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám