Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scenáristé míní, život mění. A pokud jde o pořad, který se týká vztahů, dokáže pořádně zamíchat kartami. Své o tom vědí tvůrci nové show na Primě Můj muž to dokáže, kteří do pořadu pozvali hned několik párů, jež už jsou minulostí.

Zatímco Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) se rozešli až poté, co díl v březnu natočili, další hvězdy už dorazily bez manželů. Eva Decastelo (45) přišla bez svého muže Reného, což překvapilo i na Primě, kde oba působí. Místo otce svých dvou dětí vzala kolegu Lukáše Langmajera.

Proč zrovna jeho, odůvodnila následovně: „Známe se od doby, kdy jsem ještě vypadala mladě. Je drzej, ale kvůli tomu ho mám ráda, protože já mám doma podobný klon s podobným dementním smyslem pro humor. Na Lukášovi mám ráda, že řekne, když se chovám jako kráva.“

Krátce poté, co vyšel najevo rozchod s manželem Martinem Stropnickým (67), pořad natáčela také Veronika Žilková (62). Tu doprovodil syn Honza. Žilková a Stropnický sice byli pozvaní jako pár, vzhledem k místu pobytu a povolání Stropnického by ale pravděpodobně nedorazil, ani kdyby bylo jejich manželství bez mráčku.

V jednom z dílů se objeví také Agáta Hanychová (38). Ta točila ještě v době, kdy chodila s lékařem Andrejem, přesto ale dorazila s bratrem Cyrilem.

Čím dál spokojenější období naopak prožívají další účastnice, a to Eva Burešová (30) a Eva Perkausová (30). Dorazily s partnery Přemkem Forejtem (37) a Ivanem Heckem, obě navíc už těhotné. Ani jedna to v té době ale ještě veřejně neoznámila. Pořad startuje na Primě 2. září.

Reklama

Další články

Načítám